Επεισοδιακή η τρίτη ημέρα του Rally Dakar με ανατροπές, εγκαταλείψεις και ανακατατάξεις. Την πρώτη νίκη στη σταδιοδρομία του στο Rally Dakar πέτυχε ο Xavier De Soultrait, ξεκινώντας απο τη 12η θέση, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης.

Δεύτερος της ημέρας και πρώτος πλέων στην γενική κατάταξη ο Pablo Quintanilla. Ο Pablo μετά απο ένα προσεκτικό αγώνα αποφεύγοντας λάθη, τερμάτισε 15 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο De Soultrait. Με την δεύτερη θέση στο stage 3 ο Pablo βρίσκετε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με 11 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα διαφορά απο τον δεύτερο Kevin Benavides, ο οποίος στα 30α του γενέθλιά τερμάτισε στην τρίτη θέση. 

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Andrien Van Beveren που βρίσκετε επίσης στην τέταρτη θέση της γενικής. Οι Sam Sunderland και Paulo Goncalves έκλεισαν την πρώτη εξάδα της ημέρας.

Μεγάλος άτυχος της τρίτης ημέρας ο Joan Barreda που κώλυσε στο 143 χιλιόμετρο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. 

Οι Matthias Walkner, Ricky Brabec και Toby Price μετά απο μία δύσκολη ημέρα και πολλά λάθη τερμάτισαν στις πίσω θέσεις. Ο Walkner τερμάτισε 15ος πέφτοντας στην 8η θέση της γενικής, ο Brabec τερμάτισε στην 13η θέση βρισκόμενος στην 7η θέση της γενικής, και ο Toby Price που αγωνιζόταν με πόνους στον καρπό μετά απο τον τραυματισμό του τερμάτισε στην 7η θέση και βρίσκετε στην 5η της γενικής κατάταξης.

Αποτελέσματα 3ης ημέρας Top 10: 

Γενική κατάταξη μετά την 3η ημέρα Top 10: 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.