Ο περσινός πρωταθλητής του Dakar Matthia Walkner επέστρεψε την δεύτερη ημέρα του Dakar με νίκη έναντι του Ricky Brabec που έδιναν μάχη για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ο  Joan Barreda παραμένει πρωτοπόρος.

Ο Walkner και ο Brabec οδήγησαν μαζί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με λιγότερο απο 10 δευτερόλεπτα να τους χωρίζουν. Ο Brabec κάποια στιγμή στη μέση της ημέρας ξέφυγε, αλλά προτού να μπορέσει να κάνει διαφορά ο Walkner έκλεισε το κενό και πήρε την νίκη απο τον Αμερικανό με 22 δευτερόλεπτα διαφορά. Παρά την σημερινή νίκη ο Walkner είναι δεύτερος στη συνολική κατάταξη πίσω απο τον νικητής της πρώτης ημέρας Barreda που τερμάτισε τρίτος σήμερα και μπροστά απο τον Brabec που είναι τρίτος στη γενική.

Toby Price μετά απο μία κακή αρχή, καθώς έχασε τρία λεπτά στην εκκίνηση κατάφερε και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, και βρίσκετε στην πέμπτη θέση την γενικής κατάταξης.

Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Pablo Quintanilla με 18 δευτερόλεπτα διαφορά βρισκόμενος στην τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη μπροστά απο τον Price.

Ένας ακόμα αναβάτης της KTM, ο Sam Sunderland ήταν αυτός που έκλεισε την πρώτη εξάδα της ημέρας και βρίσκετε επίσης στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης.

Αποτελέσματα 2ης ημέρας Top 10:

Γενική κατάταξη μετά την 2η ημέρα Top10:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.