Ο αναβάτης της Honda Monster Energy Joan BarredaJoan ξεκίνησε το Rally με μία νίκη στο stage 1, με χρόνο 57 ’36’ ‘. 

Δεύτερος αναβάτης τερμάτισε ο Pablo Quintanilla με Husqvarna, προσπαθώντας για την νίκη, τελικά τερμάτισε 1 λεπτό και 34 δευτερόλεπτα πίσω απο τον Barreda. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ricky Brabec ολοκληρώνοντας μία καλή ημέρα για την Honda, αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον αναβάτη της Yamaha Adrien van Beveren με μόλις τρία δευτερόλεπτα διαφορά. Στην πέμπτη και έκτη θέση τερμάτισαν οι Sam Sundeland και Toby Price.

H δεύτερη ημέρα θα είναι μια διαδρομή 553 χιλιομέτρων, απο τα οποία τα 342 θα είναι χρονομετρημένα μεταξύ Pisco και San Juan de Marcona.

Αποτελέσματα Stage 1 top 20:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.