Η πέμπτη ημέρα την Παρασκευής από το Tupiza στο Oruro μειώθηκε σε όλες τις κατηγορίες, λόγο μιας καταιγίδας που έπληξε την περιοχή γύρω από το Ορούρο και έκανε μερικά από τα κομμάτια να είναι αδύνατο να  περαστούν.

rally-dakar-route

Καθώς οι συνθήκες επιδεινώθηκαν, οι διοργανωτές του αγώνα αποφάσισαν να ακυρώσουν το στάδιο του Σαββάτου, το οποίο ήταν συνολικά 786 χιλιόμετρα (με 527 χιλιόμετρα χρονικά τμήμα), από το Oruro στη Βολιβία την πρωτεύουσα Λα Παζ.

Η ακύρωση της  έκτης ημέρας σημαίνει ότι οι αγωνιζόμενοι έχουν ουσιαστικά 2 ημέρες να ξεκουραστούν, καθώς η επίσημη ημέρα ξεκούρασης πραγματοποιείται στην Λα Παζ, την Κυριακή.

Συνεπώς, ο αγώνας θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με το Στάδιο 7, που εκτείνεται από το La Paz στο Uyuni, που καλύπτει συνολικά 622 χιλιόμετρα.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.