Οι διοργανωτές του Rally Dakar αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το πολυαναμενόμενο «SuperBelen» την ένατη ημέρα του αγώνα.

rally dakar

Το ένατο στάδιο Salta-Chilecito της Τετάρτης ήταν να πραγματοποιηθεί σε 977 χιλιόμετρα, τα οποία 406 απο αυτά περιγράφονται ως τα πιο καθοριστικά του σταδίου για τον νικητή του Rally.

Ωστόσο, τα οργανωτικά ζητήματα δημιουργήθηκαν από τις κακές καιρικές συνθήκες, την Τρίτη  κατά τη διάρκεια του σταδίου Uyuni-Salta ανάγκασαν τους διοργανωτές να ακυρώσουν το στάδιο «Super Belen».

Η ουσία του ζητήματος βρίσκεται σε μια κατολίσθηση που σημειώθηκε στην οδική σύνδεση μεταξύ του τερματισμού της χρονομετρημένη ειδική διαδρομή και την Salta bivouac, 160 χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.