Ο Joan Barreda ήταν ο ποιο γρήγορος στην όγδοη μέρα του Rally Dakar 2017, αλλά ο Sam Sunderland συνεχίζει να είναι πρώτος στην γενική κατάταξη.

joan-barreda

O Barreda, ο οποίος είχε οδηγήσει τον αγώνα νωρίς, αλλά βγήκε ουσιαστικά εκτός συναγωνισμού με ποινή μίας ώρας για τον παράνομο ανεφοδιασμό στο  στάδιο Uyuni-Salta, κατάφερε και ήταν ο ποιό γρήγορος στην όγδοη ημέρα. Ο Ισπανός οδήγησε στην Βολιβίας (που αρχικά αναμένεται να είναι 492 χιλιόμετρα, αλλά μειώθηκε λόγω της βροχής 73 χιλιόμετρα).

Ο αναβάτης της Sherco Joan Pedrero ήταν κοντά στον Barreda, αλλά έχασε χρόνο στο τμήμα της Αργεντινής.

Ως εκ τούτου, το ντουέτο της KTM Matthias Walkner και Sunderland συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα, με τον Walkner να τερματίζει 3 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα πίσω απο τον Barreda και μόνο τρία δευτερόλεπτα μπροστά απο τον Sunderland.

Με την δεύτερη νίκη του σε στάδιο του Dakar 2017, και την 16η της καριέρας του, ο Barreda παραμένει στην ένατη θέση, περισσότερο από μία ώρα και 10 λεπτά πίσω από τον επικεφαλή της γενικής κατάταξης.

Ο Quintanilla και ο van Beveren παραμένουν δεύτερος και τρίτος στη συνολική κατάταξη, με 21 και 29 λεπτά αντίστοιχα.

O Walkner ανέβηκε στην τέταρτη θέση μπροστά απο τον Gerard Farron, αλλά παραμένει 34 λεπτά πίσω από τον Sunderland.

Αποτελέσματα 8ης ημέρας Εδώ. Γενική κατάταξη μετά την 8η ημέρα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.