Ο Ricky Brabec ξεκίνησε τη δεύτερη εβδομάδα του Rally Dakar με νίκη, και έγινε ο έκτος διαφορετικός νικητής σε στάδιο.

ricky-brabec

Μετά την απόφαση των διοργανωτών να μειώσουν το πέμπτο στάδιο πέντε και να ακυρώσουν το έκτο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, το έβδομο στάδιο της Δευτέρας τροποποιήθηκε επίσης, έγινε ένας συνδυασμός του έκτου και έβδομου σταδίου.

Ο Brabec, ο οποίος ξεκίνησε την ημέρα στην 21η θέση, σχεδόν δύο ώρες πίσω από τον ηγέτη Sam Sunderland, κατάφερε να τερματίσει πρώτος 1 λεπτό και 44 δευτερόλεπτα απο τον δεύτερο Goncalves στην πρώτη του νίκη σε Dakar. Ο πλησιέστερο αντίπαλό του, ο Goncalves, με την δεύτερη θέση ανέβηκε στην όγδοη της γενικής κατάταξης.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο αναβάτης της ΚΤΜ Sunderland, ο οποίος βρίσκετε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης 17 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα μπροστά απο τον Pablo Quintanilla που είναι δεύετρος στην γενική κατάταξη.

Στην τρίτη θέση της γενικής βρίσκετε ο αναβάτης της Yamaha Adrien van Beveren με την ένατη θέση του έβρομου σταδίου, στην τέταρτη θέση βρίσκετε ο αναβάτης της KTM Gerard Farron με την 10η θέση της ημέρας, στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξη είναι ο αναβάτης της ΚΤΜ Matthias Walkner, και την εξάδα κλείνει ο αναβάτης της Yamaha Xavier de Soultrait.

Αποτελέσματα 7ης ημέρας Εδώ. Γενική κατάταξη μετά την 7η ημέρα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.