Ο Joan Barreda διατήρησε το προβάδισμα του αγώνα και την τέταρτη ημέρα, καθώς ο περσινός πρωταθλητής Toby Price αναγκάστηκε να αποσυρθεί μετά από μια πτώση.

joan-barreda

Έχοντας πάρει το προβάδισμα με τη νίκη του την τρίτη ημέρα, ο αναβάτης της Honda Barreda ξεκίνησε πρώτος αποφεύγοντας τις παγίδες πλοήγησης που κόστισαν τόσο πολύ στον Price.

Ο Ισπανός ήταν μόλις δύο λεπτά μπροστά απο τον Price όταν έφτασε στο τμήμα κοντά στα σύνορα της Βολιβίας, αλλά έχασε χρόνο πριν από το πρώτο σημείο του δεύτερου μέρους με τον Price να παίρνει το προβάδισμα.

Ωστόσο, στο 371 χιλιόμετρο, ο Price είχε μία άσχημη πτώση τραυματίζοντας τον αριστερό μηρό του. 10 λεπτά αργότερα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως ο Αυστραλός δεν είναι σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα.

Ο αναβάτης της KTM Matthias Walkner πήρε την νίκη στην τέταρτη ημέρα, την δεύτερη της καριέρας με διαφορά 2λεπτών και 2 δευτερολέπτων μπροστά απο τον Barreda, ο οποίος παραμένει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με 22 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα απο τον δεύτερο Pablo Quintanilla αναβάτη της Husqvarna που τερμάτισε την ημέρα στην έκτη θέση.

Ο Sam Sunderland αναβάτης της KTM είχε μία δύσκολη ημέρα, έχασε μία θέση στη γενική κατάταξη πηγαίνοντας στην τρίτη θέση μπροστά απο τον Walkner που ανέβηκε στην τέταρτη θέση της γενικής, με την πέμπτη θέση να συμπληρώνει ο αναβάτης της ΚΤΜ  Gerard Farron.

Αποτελέσματα της 4ης ημέρας Εδώ. Γενική κατάταξη μετά την τέταρτη ημέρα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.