Στην τρίτη ημέρα του Rally Dakar 2017, ο Joan Barreda παίρνει τον έλεγχο του αγώνα.

joan-barreda

Ξεκινώντας πρώτος μετά τη νίκη του την Τρίτη, ο αναβάτης της KTM Toby Price είδε να χάνει την προπορεία σχεδόν κατά 19 λεπτά απο τον Barreda στο πρώτο σημείο ελέγχου, ενώ ο Mathias Walkner βρισκόταν δεύτερος παρά την πτώση που είχε στο 11ο χιλ κατά τη διάρκεια της νύχτας με ποινή πέντε λεπτών.

Ο αναβάτης της Honda Barreda, ξεκινώντας ένατος εκμεταλλεύτηκε την οδήγηση των αντιπάλων του και πήρε ένα προβάδισμα εννέα λεπτών απο τον Pablo Quintanilla (Husqvarna) στο τέλος της πρώτης χρονικά ενότητας.

Τότε απο την τρίτη θέση ο αναβάτης της KTM Sam Sunderland, που αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη απειλή για τον Barreda στο δεύτερο μέρος της τρίτης ημέρας, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο απο το να τερματίσει δεύτερος με 13λεπτά διαφορά από τον Ισπανό Barreda ο οποίος εξασφάλισε την νίκη στο τρίτο στάδιο και πήρε το προβάδισμα στην γενική κατάταξη.

Ο Sunderland ανέβηκε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, 11λεπτά και 20δευτερόλεπτα πίσω απο τον Barreda, και μπροστά από τον αναβάτη της Honda Paulo Goncalves, ο οποίος είναι πίσω του 3λεπτά και 22δευτερόλεπτα.

Στην τέταρτη θέση της γενικής ανέβηκε ο Quintanilla τερματίζοντας τέταρτος στην τρίτη ημέρα πίσω από τον εντυπωσιακό Pela Renet (Husqvarna), ακολουθούμενος από την Price στην πέμπτη θέση της γενικής, που έχει πέσει 17 λεπτά πίσω από τον Barreda.

Αποτελέσματα 3ης Ημέρας Εδώ. Γενική κατάταξη μετά την 3η ημέρα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.