Στην δεύτερη ημέρα του Rally Dakar 2017 ο πρωταθλητής Toby Price παίρνει το προβάδισμα του αγώνα με μιά νίκη ακολουθούμενος απο τον Mathias Walkner.

toby price 1

Ο Αυστραλός μετά την 17η θέση της πρώτης ημέρας, έβαλε το κεφάλι κάτω και μετά απο 275 χιλιόμετρα στο Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν, κατάφερε να κερδίσει για έβδομη φορά στην καριέρα του στάδιο σε Dakar με ένα προβάδισμα 3ων λεπτών και 22 δευτερολέπτων μπροστά απο τον Walkner, και ένα συνολικό προβάδισμα 2λεπτών και 39δευτερολέπτων στην γενική κατάταξη.

Άτυχος ο αναβάτης της Honda, Joan Barreda που βρισκόταν στην τρίτη θέση για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, έχασε χρόνο μετά το τελευταίο σημείο αναφοράς, παραδίδοντας την τρίτη θέση της ημέρας αλλά και του συνόλου στον Paulo Goncalves, ο οποίος βρίσκετε 15 δευτερόλεπτα πίσω από Walkner.

Για την τέταρτη θέση μάχη έδωσαν ο De Soultrait που έχασε θέσεις την πρώτη ημέρα λόγο ποινής και απο την πρώτη θέση πήγε στην δέκατη και ο Sam Sunderland. Νικητής τελικά της τέταρτης θέσης ο De Soultrait ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της γενικής, με τον Sam Sunderland να τερματίζει πέμπτος την ημερά ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της γενικής.

Την έκτη θέση γενικής και ημέρας κατάφερε να κερδίσει ο Pablo Quintanilla με Husqvarna.

Αποτελέσματα 2η Ημέρας Εδώ. Γενική κατάταξη μετά την 2η Ημέρα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.