Ο αναβάτης της Yamaha, Xavier de Soultrait ξεκίνησε καλά την πρώτη ημέρα του  Rally Dakar 2017, παίρνοντας την νίκη.

xavier-de-soultrait

Ο Γάλλος αναβάτης μετά την εγκατάλειψη το 2016, επανήλθε με νίκη στην πρώτη ημέρα του Dakar 2017, μπροστά απο τους Juan Pedrero με Sherco και Ricky Brabec με Honda.

De Soultrait: » Είναι απίστευτο να κερδίζεις ένα στάδιο στο Dakar, τώρα ςίμαι ένα βήμα πιο μπροστά.»

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο αναβάτης της Honda Michael Metge με τον Paulo Goncalves να είναι στην πέμπτη θέση με την Honda του. Ο Sam Sunderland έκλεισε την πρώτη εξάδα με τον Joan Barreda να καταφέρνει να τερματίσει στην έβδομη θέση παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Αποτελέσματα 1ης Ημέρας:  1

Λ.Ιωαννίδης

 

 

 

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.