Η προτελευταία μέρα του Rally Dakar πραγματοποιήθηκε από το Σαν Χουάν εως το Ρίο Κουάρτο, μια διαδρομή 288 χιλιομέτρων.

joan-barreda

O αναβάτης της Honda Paulo Goncalves είχε 30 δευτερόλεπτα προβάδισμα έναντι του αναβάτη της Yamaha Adrian van Beveren στο τέλος της πρώτης ενότητας, ο Πορτογάλος αναβάτης μεγάλωσε τη διαφορά του στο δεύτερο μισό του αγώνα. Κατάφερε και έκανε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με διαφορά 1 λεπτού απο τον δεύτερο Joan Barreda, αλλά στο τέλος της ημέρας μετά απο μία ποινή 3ως λεπτών που του χρέωσαν, βγήκε τελικά δεύτερος για την ημέρα πίσω απο τον Joan Barreda που βρίσκετε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Van Beveren τερμάτισε τρίτος και βρίσκετε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης, με τον Gerard Farron να τερματίζει τέταρτος ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της γενικής.

Ο Sunderland που τερμάτισε στην πέμπτη θέση ηγείται τον αγώνα με 33 λεπτά διαφορά απο τον Matthias Walkner που έχασε αρκετό χρόνο τερματίζοντας την ημέρα στην 16η θέση.

Ο Sunderland ξεκινάει σήμερα Σάββατο την τελευταία μέρα του αγώνα με πλεονέκτημα 33ων λεπτών και 9 δευτερολέπτων. Εκτός απροόπτου ο Sunderland με την αυστριακή ομάδα έχουν τον τίτλο του Rally Dakar 2017 στα χέρια τους.

Αποτελέσματα 11η ημέρας Εδώ. Γενική κατάταξη μετά την 11η ημέρα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.