Ο Sam Sunderland συνεχίζει μετά την δέκατη ημέρα να ηγείται το Rally Dakar 2017 με 30 λεπτά διαφορά απο τον δεύτερο στη γενική κατάταξη.

Sam Sunderland

Η δέκατη ημέρα του Rally Dakar ήταν στο Chilecito-San Juan με 449 χρονομετρημένα χιλιόμετρα, μετά τη ακύρωση του «Super Belen» της Τετάρτης.

O ηγέτης Sam Sunderland (KTM) είχε σχεδόν 17 λεπτά διαφορά με τον πλησιέστερο αντίπαλό Pablo Quintanilla (Husqvarna) στο πρώτο σημείο. Ακριβώς μετά όμως, οι πιθανότητες νίκης για τον Quintanilla χάθηκαν όταν βγήκε εκτός διαδρομής και στη συνέχεια αναγκάστηκε να σταματήσει να αντιμετωπίζοντας ένα μηχανικό πρόβλημα, χάνοντας έως και μια ώρα συνολικά. Στη συνέχεια είχε κάποιες ζαλάδες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από την ιατρική ομάδα, και η πρόκληση του Dakar να πλησιάζει στο τέλος της.

Οι αναβάτες που βρίσκονται στις πρώτες θέσει της γενικής κατάταξης μετά την δέκατη ημέρα είναι ο αναβάτης της KTM Sunderland αυξάνοντας το προβάδισμά του,  το ζευγάρι της KTM Matthias Walkner και Gerard Farron. Στην τέταρτη θέση είναι Van Beveren και στην πέμπτη θέση Barreda.

Αποτελέσματα 10ης ημέρας Εδώ. Γενική κατάταξη μετά την 10η ημέρα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.