Αυστραλός αναβάτης της ΚΤΜ Toby Price πήρε τη νίκη της 9ης ημέρας και μεγαλώνει το προβάδισμά του στην γενική κατάταξη σχεδόν μισή ώρα.

Toby Price

Στην προσπάθειά του να γίνει ο πρώτος Αυστραλός που θα κερδίσει Dakar, o Price πήρε την πέμπτη νίκη σε στάδιο.

Ο Price τερμάτισε το στάδιο δωδεκάμισι λεπτά μπροστά απο τον Brabec Ricky που τερμάτισε δεύτερος. Στην τρίτη θέση ο Μeo που βρίσκετε στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης.

Price: «Είχαμε μία πολύ καλή ημέρα. Έκανα ένα-δυο μικρά λάθη στο 100στο χιλιόμετρο. Χάθηκα για λίγο, αλλά ευτυχώς, επανήλθα στη διαδρομή και πάλι. Ήταν απλά καλό ότι δεν χάθηκα. Ήταν σίγουρα δύσκολη η πλοήγηση σήμερα.»

Οι διοργανωτές σταμάτησαν τον αγώνα μετά το δεύτερο σημείο ελέγχου λόγο υπερβολικής ζέστης, που σημαίνει ότι ο Price δεν ήταν σε θέση να αξιοποιήσει πλήρως την κυρίαρχη παρουσίασή του, με τον βασικός του αντίπαλο, τον Πορτογάλο αναβάτης Paulo Goncalves να του δίνετε μια σανίδα σωτηρίας για την επισκευή της μοτοσυκλέτας του. Ο Goncalvew βρισκόταν 3 λεπτά πίσω από τον Price στο στάδιο, όταν ένας κλαδί τρύπησε το ψυγείο της μοτοσυκλέτας του στο πρώτο σκέλος του σταδίου, όπου για τους αναβάτες δεν επιτρέπετε η βοήθεια από το πλήρωμα.

Αποτελέσματα Stage9 Εδώ. Αποτελέσματα Γενικής Κατάταξης Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.