Έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του στη 7η μέρα ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής enduro, Antoine Meo και προσθέτει το όνομά του στη λίστα των Ντακάρ με τους πρωτάρηδες που παίρνουν μια νίκη.

antoine meo dakar

Ο Meo ήταν στην επίθεση από την αρχή και πήρε το προβάδισμα από το δεύτερο σημείο αναφοράς, κρατώντας το μέχρι το τέλος του σταδίου 336 χιλιόμετρα.

Ο Matthias Walkner, προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών. Απο την τρίτη θέση συνολικά στην αρχή της ημέρας, ο Walkner είχε μία πτώση το πρωί, σπάζοντας το μηρό του, φέρνοντας ένα απογοητευτικό τέλος σε μια πολλά υποσχόμενη κούρσα. Ο Joan Barreda ήταν ένα από τα φαβορί πριν τον αγώνα, αλλά έχασε πέντε ώρες με τα προβλήματα του κινητήρα στη χθεσινή ημέρα δεν μπορούσε καν να ξεκινήσει.

Ο Paulo Goncalves διατηρεί το γενικό προβάδισμα. Έχασε πάνω από 10 λεπτά στο σημείο που είχε πέσει ο Walkner για να τον βοηθήσει, αλλά στη γραμμή του τερματισμού, οι αγωνοδίκες αφαίρεσαν τον χαμένο χρόνο και έτσι το πορτογαλικό αστέρι είναι και πάλι στην κορυφή της γενικής κατάταξης με την τρίτη θέση της ημέρας.

Ο Price που βρίσκετε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε δεύτερος σχεδόν 2 λεπτά απο τον πρώτο.

Ο Benavides Kevin σε μία πολύ καλή ημέρα τερμάτισε δεύτερος στο stage7 και βρίσκετε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης.

Αποτελέσματα Stage7 Εδώ. Αποτελέσματα Γενικής κατάταξης Εδώ.

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.