Ο εργοστασιακός αναβάτης της ΚΤΜ Toby Price την Πέμπτη πήρε για δεύτερη φορά τη νίκη του Ράλι Ντακάρ που έχει φτάσει απο την Αργεντινή στην Βολιβία. Ο Αυστραλός αναβάτης αγωνίστηκε στο στάδιο το οποίο έφτασε σε υψόμετρο 4600 μέτρων και τερμάτισε σε τέσσερις ώρες τρία λεπτά και 44 δευτερολέπτων. Ανέβηκε από την έβδομη θέση της συνολικής κατάταξης στην τρίτη και τώρα είναι μόλις ένα λεπτό και 47 δευτερόλεπτα πίσω από τον ηγέτη.

toby price

Στην δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν, οι αναβάτες της ΚΤΜ Svitiko και Walkner Matthias κάνοντας το 1-2-3 για την ΚΤΜ.

Price: «Ήταν μεγάλο στάδιο και εγώ έπρεπε να φροντίσω τη μοτοσυκλέτα, να μην φθείρω τα ελαστικά και να προσπαθήσω να μην κάνω λάθη. Χθες ήμουνα λίγο πίσω, αλλά έκανα κάποιες καλές στιγμές. Σήμερα πήρα μια νίκη και είμαι πίσω στον ανταγωνισμό ξανά και ελπίζω ότι μπορώ να πάρω μια καλή μέρα αύριο. Σήμερα ήταν πραγματικά γρήγορα τα κομμάτια, αλλά η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε άψογα. Η ειδική πήγε από ανοιχτό κομμάτι σε σφιχτό και τεχνικό, έτσι έπρεπε να προσαρμοστώ σε αυτό. Τώρα θα προσπαθήσω για μια καλή θέση κάθε μέρα «

Ο Price είπε επίσης ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με το υψόμετρο, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί δύσκολο για μερικούς αναβάτες.

Ο Meo ήταν πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ημέρα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το οδηγικό μου στυλ και χθες προσπάθησα να είμαι προσεκτικός, να φροντίζουν τη μοτοσυκλέτα και να μην  βλάψω τίποτα. Είχα ένα μικρό ατύχημα κατά το πρώτο ήμισυ του σταδίου με το ελαστικό να είναι πολύ ολισθηρό στο πίσω μέρος. Σήμερα το μπροστινό πιρούνι μου είχε διαρροή έτσι δεν είχα μπροστινά φρένα, αλλά είπα στον εαυτό μου ότι δεν έχει σημασία. Οδήγησα αρκετά καλά. Δεν έκανα τίποτα τρελό και έμεινα στους δύο τροχούς όρθιος. Ήταν μια μεγάλη ημέρα και είμαι πολύ χαρούμενος. «

Walkner: «Χθες δεν τα πήγα καλά. Δεν είχα πάει πάρα πολύ γρήγορα, γιατί ήθελα να κρατήσω τα ελαστικά, αλλά στο τέλος ήταν λάθος αυτό επειδή έχασα χρόνο. Σήμερα Πίεσα όσο μπορούσα. Έκανα μερικά μικρά λάθη με την πλοήγηση επειδή ήταν πιο περίπλοκη από ό, τι τις υπόλοιπες ημέρες. Στο τέλος τα πήγα αρκετά καλά και αύριο ξεκινώ τέταρτος. Ήταν μια πραγματικά δροσερή μέρα. «

Το στάδιο ήταν συνολικά 642 χιλ με την πιο δύσκολη πλοήγηση στο δρόμο από Χουχούι σε Uyuni. Η ανάβαση στα 4.600 μέτρα, στο τέλος της ειδικής ήταν το υψηλότερο σημείο μέχρι στιγμής στο Ράλι Ντακάρ.

Στάδιο της Παρασκευής 6 είναι ένας γύρος στο Uyuni, αλλά είναι επίσης η μεγαλύτερη χρονομετρημένη ειδική της φετινής διοργάνωσης σε μία συνολική απόσταση 723 χιλιομέτρων. Το υψόμετρο μπορεί επίσης να δημιουργήσει προβλήματα, όπως η διαδρομή είναι μεταξύ 3.500 και 4.200 μέτρα και οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί μια σταθερή αλλαγή ρυθμού και εδάφους.

Αποτελέσματα Stage5 Εδώ. Γενική Κατάταξη μετα το Stage5 Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.