Στο τρίτο στάδιο, η ειδική είχε προβλεφθεί να ταιριάζει στους αναβάτες, ήταν γρήγορη και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Joan Barreda, σε μία πολύ καλή ημέρα με τη Honda του, έδειξε πραγματικά την υπεροχή του. Χάρη σε αυτή την καλή ημέρα επέστρεψε στην κορυφή της κατηγορίας. Ο Kevin Benavides με τον Paulo Gonçalves τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, καθιστώντας το ένα 1-2-3 στη σκηνή για τον κορυφαίο κατασκευαστή στον κόσμο την Honda.

joan barreda

O Αυστραλός αναβάτης της ΚΤΜ Toby Price δεν επανέλαβε την χτεσινή ημέρα και μη μπορώντας να ακολουθήσει ακολουθήσει το ρυθμό των αναβατών της Honda έμεινε πίσω στην 10η θέση της προσωρινής κατάταξης.

Δεν ήταν ο μόνος που υπέφερε από την επίδειξη των αναβατών της Honda, και ο Ruben Faria (Husqvarna), ο οποίος ξεκίνησε δεύτερος το πρωί πίσω από τον Αυστραλό, και έμεινε στην 8η θέση της προσωρινής κατάταξης σχεδόν τέσσερα λεπτά από την κορυφή. Ευτυχώς για την ομάδα της KTM Husqvarna, ο Antoine Meo, ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro, έκανε μία καλή εμφάνιση τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της ημέρας και ανεβαίνοντας στη 13η θέση στην γενική κατάταξη.

Αποτελέσματα Stage3 Εδώ. Γενική κατάταξη Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.