Στην κορυφή της γενικής κατάταξης παραμένει ο Price μετά την δωδέκατη μέρα και την δεύτερη θέση. Ο Helder Rodrigues ο επίσημος αναβάτης της Yamaha στο ντεμπούτο του πήρε την πρώτη νίκη στο Ντακάρ 2016 και βρίσκετε στην πέμπτη θέση της γενικής με ένα δευτερόλεπτο διαφορά απο τον τέταρτο Benavides Kevin. Μεγάλος άτυχος της ημέρα ο Antoine Meo, που ξεκίνησε τρίτος το πρωί, αλλά μιας πτώσης μόλις 20 χιλιόμετρα πρίν τον τερματισμό του κόστισαν τρεις θέσεις στην γενική κατάταξη και βρίσκετε τώρα στην έκτη.

Helder Rodrigues

Για τον Helder Rodrigues (Yamaha), ήταν σήμερα ή ποτέ. Χωρίς να έχει πάρει νίκη έως σήμερα, ο Πορτογάλος ήξερε ότι σήμερα ήταν η μέρα του. Η επιθυμία του ήταν να κερδίσει και να αρπάξει την πέμπτη θέση στην προσωρινή γενική κατάταξη. Ο αναβάτης της Yamaha εκπλήρωσε τέλεια την αποστολή του, επιτέθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος της ειδικής.

Ο αναβάτης της Honda Benavides αξιοποιώντας τις κακοτυχίες του Antoine Meo, βρίσκετε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.

Μετά απο μία άψογη εμφάνιση μέχρι στιγμής, ο Antoine Meo άγγιξε το φιάσκο της 12ης ημέρας. Τρίτος ξεκινήσει το πρωί, ο γάλος θυσίασε τη θέση του στο βάθρο, ακολουθώντας τις οδηγίες για να διασφαλίσετε τη θέση του Price. Δυστυχώς γι ‘αυτόν, υπήρξε το θύμα ενός μάλλον δύσκολο τερέν έχοντας μία πτώση 20 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό χάνοντας πολλές θέσεις.

Ο Price (KTM) βρίσκετε στην πρώτη θέση της γενικής με πάνω 37 λεπτά διαφορά απο τον δεύτερο Stefan Svitko (KTM) και 53 λεπτά απο τον τρίτο Pablo Quintanilla (Husqvarna). Αν καταφέρει να επικρατήσει και στο επόμενο στάδιο, ο Toby Price θα είναι ο πρώτος Αυστραλός αναβάτης που θα κερδίσει Ντακάρ.

Αποτελέσματα Stage12 Εδώ. Αποτελέσματα γενικής κατάταξης Εδώ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.