Στο 11ο στάδιο βλέπουμε τον Meo να είναι ο νικητής της ημέρας και με μόλις δύο στάδια να μένουν για να τελειώσει το 38ο Rally Dakkar, o Toby Price είναι ο ηγέτης στη γενική κατάταξη.

Antoine Meo RALLY Dakar

Σε αντίθεση με την προηγούμενη ημέρα ο Price δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς των αντιπάλων του στο δεύτερο μέρος της σκηνής και τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 18 δευτερόλεπτα διαφορά απο τον επίσημο αναβάτη της KTM, Meo που πήρε την νίκη και βρίσκετε τώρα τρίτος στην γενική κατάταξη. Ο Antoine Meo τερμάτισε μετά απο μια φανταστική ημέρα. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Pablo Quintanilla με διαφορά 2 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα απο τον πρώτο και είναι στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης. 

Ο Svitko Stefan τερμάτισε στην 7η θέση και βρίσκετε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 35 λεπτά διαφορά απο τον ηγέτη.

Άτυχος της ημέρας ο αναβάτης της Honda, Paulo Goncalves που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά απο μία πτώση.

Αποτελέσματα Stage11 Εδώ. Αποτελέσματα Γενικής Κατάταξης Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.