Η δέκατη μέρα βρήκε νικητή τον Štefan Svitko (KTM) που είναι δεύτερος στη γενική με τον Toby Price (KTM) να εξακολουθεί να είναι πρώτος στη γενική κατάταξη με 23 λεπτά διαφορά.

54-ml

Σλοβάκος Stefan Svitko πήρε την παρθενική του νίκη στο Ντακάρ και βρίσκετε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 23 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα διαφορά απο τον πρώτο Toby Price (KTM) που τερμάτισε τρίτος, περιορίζοντας τις απώλειες του σε μόλις 5’47 απο τον Svitko, ο οποίος συμμετέχει στον αγώνα για έβδομη φορά. Στην δεύτερη θέση για την ημέρα κατάφερε να τερματίσει με 2,54 λεπτά διαφορά απο τον πρώτο ο Κevin Benavides (Honda) που βρίσκετε στην πέμπτη θέση την γενικής κατάταξης.  Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο  Goncalves Paulos και είναι στην 8η θέση της γενικής με τον Μeo να τερματίζει στην πέμπτη θέση και να βρίσκετε στην 4η της γενικής κατάταξης.

Αποτελέσματα Stage10 Εδώ. Αποτελέσματα γενικής κατάταξης Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.