Ο εργοστασιακός αναβάτης της Red Bull KTM, Toby Price κέρδισε το Ράλι Ντακάρ 2016, με την αυστριακή μάρκα ΚΤΜ να παίρνει την 15η νίκη της στον σκληρότερο ετήσιο αγώνα Rally Raid στον κόσμο. Ο Price είναι επίσης ο πρώτος Αυστραλός αναβάτης που κερδίζει τον τίτλο στην ιστορία του θεσμού στην δεύτερη προσπάθεια, στο πρώτο του Ντακάρ πέρυσι πήρε την τρίτη θέση στο βάθρο. 

toby price

Μία τέταρτη θέση για τον Price, μετά από προσεκτική οδήγηση στο Stage13 ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει τη νίκη. Αυτή ήρθε με τελική διαφορά σχεδόν 40 λεπτών απο τον δεύτερο Svitko Stefan που τερμάτισε την ημέρα στην πέμπτη θέση. Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης είναι ο Quintanilla μετά απο μία εντυπωσιακή εμφάνιση, μπροστά από τον Benavides που είναι στην τέταρτη θέση της γενικής.

Toby Price: «Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω τι να σκεφτώ… Είμαι σοκαρισμένος. Είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα, για την οικογένειά μου, τους φίλους και τους υποστηρικτές μου πίσω στην Αυστραλία. Ελπίζω αυτή να είναι μόνο η αρχή, και να κερδίσω ξανά στο μέλλον. Δεν θα είναι εύκολο.»

Οι τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι στο Dakar, οι Adrien van Beveren, Antoine Meo και Ricky Brabec, όχι μόνο κατάφεραν να τερματίσουν αλλά ήταν και μέσα στην πρώτη δεκάδα. Η γυναίκα αναβάτης της παρέας, Laia Sanz, μετά απο μία καλή εμφάνιση στο φετινό Dakar, βρέθηκε ανάμεσα στους Top15.

 

Αποτελέσματα Stage13 Εδώ. Τελικά αποτελέσματα Εδώ.

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.