Το Monster Energy Cup που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββάτο στο Λας Βέγκας στο Sam Boyd Stadium, θα μεταδοθεί σε εθνικό επίπεδο απο το FS2 και το FOX Sports GO App και σε επανάληψη στο FS1 και ένα χαρακτηριστικό 90 λεπτο στο κανάλι εκπομπής Fox.

FS2 και FOX Sports GO, επικυρωμένο σταθμός FOX Sports, θα μεταδώσει τον αγώνα ζωντανά, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου (21:30 ET / PT 18:30). Στη συνέχεια, τη Δευτέρα 17  Οκτωβρίου στο FOX θα στις 7:00 μ.μ. ET / PT 16:00. Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το κανάλι FOX θα μεταδώσει επίσης ένα 90-λεπτο.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε και ζωντανά  Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.