Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP / MX2 και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Motocross EMX125 / EMX250 της Βουλγαρίας.

Στις 26 Ιουλίου στο δίκτυο Eventim.bg άρχισαν να είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP / MX2 και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Motocross EMX125 / EMX250 στο Grand Prix της Βουλγαρίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου στις 10:30 π.μ. στη Gorna Rositsa κοντά στην πόλη του Sevlievo. Ο αριθμός των θέσεων στη ζώνη VIP είναι 271. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 λέβα.

Την ημέρα της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα πωλούνται στα σημεία διέλευσης.

Τα παιδιά και οι φοιτητές έως 14 ετών θα δικαιούνται να παρακολουθήσουν δωρεάν τους αγώνες.

Κράτηση εισιτηρίων 25 Αυγούστου ΕΔΩ 26 Αυγούστου ΕΔΩ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.