Στο Τρόγιαν της Βουλγαρίας δόθηκε ο τελευταίος αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος με τον Έλληνα αναβάτη Αντώνη Σάγμαλη να κατακτά τον τίτλο στην κατηγορία MX-85 και τον Μάριο Κανάκη να τερματίζει στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης της MX-65.

14572437_1003327866445051_4587034090959964962_n

Μετά τον περσινό του τίτλο στο πρωτάθλημα της Ν.A. Ευρώπης και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο βαλκανικό πρωτάθλημα την περσινή χρονιά, ο νεαρός Αντώνης Σάγμαλης ανέβηκε στην MX-85 με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Μετά από μια σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα ταξίδεψε στο Τρόγιαν έχοντας προβάδισμα 7 βαθμών έναντι του μεγάλου του αντιπάλου Nιcolai Malinov. Ο Αντώνης Σάγμαλης ήταν ταχύτερος στα δοκιμαστικά και κέρδισε το πρώτο σκέλος με μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο σκέλος προτίμησε να πάει σε ασφαλής ρυθμούς, μην θέλοντας να ρισκάρει τερματίζοντας στην δεύτερη θέση κατακτώντας τον τίτλο.

sagmalis

Ο δωδεκάχρονος Μάριος Κανάκης στην πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο θεσμό είχε πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου στην MX-65, καθώς ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση με τον Βούλγαρο Victor Borislavov πριν τον αγώνα του Τρόγιαν. Ο Μάριος προσπάθησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά η γνώση της πίστας του Victor Borislavov τον ανάγκασε σε δυο δεύτερες θέσεις, τερματίζοντας δεύτερος τελικά στην βαθμολογία της ΜΧ-65.

kanakis

Οι συνεχόμενες παρουσίες των δυο Ελλήνων αναβατών σε αγώνες της γειτονικής χώρας, καθώς όλοι οι αγώνες του βαλκανικού πρωταθλήματος προσμετρούν και στο βουλγαρικό πρωτάθλημα έχουν φέρει τον Μάριο Κανάκη στην πρώτη θέση της MX-65 και τον Αντώνη Σάγμαλη στην δεύτερη της MX-85, έναν αγώνα πριν την ολοκλήρωση του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Εκτός από τις ελληνικές επιτυχίες είχαμε διάκριση και για την ομοσπονδία της Κύπρου στο φετινό βαλκανικό πρωτάθλημα με τον Χρύσανθο Χαραλάμπους να κατακτά την τρίτη θέση στην MX-1.

Βαθμολογίες Βαλκανικού Πρωταθλήματος ΜΧ 2016

Τελική κατάταξη MX 65:
1. Victor Borislavov (Βουλγαρία-156 )
2. Μάριος Κανάκης (Ελλάδα- 150 )
3. Aida Koyanu (Ρουμανία-139 )

Τελική κατάταξη MX 85:
1. Αντώνης Σάγμαλης (Ελλάδα- 172 )
2. Nιcolai Malinov (Βουλγαρία-165 )
3. Christian Ivanov (Βουλγαρία-133 )

Τελική κατάταξη MΧ2:
1. Tony Tsvetkov (Βουλγαρία-190 )
2. Hakan HALMΙ (Βουλγαρία-175 )
3. Lubomir Vasev (Βουλγαρία-144 )

Τελική κατάταξη MΧ1:
1. Adrian Raduta (Ρουμανία-239 )
2. Christian Iliovski (ΠΓΔΜ- 226 )
3. Χριστόφορος Χαραλάμπους (Κύπρος 196 )

Τελική κατάταξη MX :
1. Julian Raichev (Βουλγαρία-181 )
2. Veselin Malinov (Βουλγαρία-161 σημεία)
3. Toni Tsvetkov- ανώτερος (Βουλγαρία-141 )

N. Zέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.