Ο Αλέξης Ζώρας οδηγώντας την KTM 350 EXC-F Six Days  μοτοσυκλέτα του, είχε μία εξαιρετική επίδοση, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε2 και την δεύτερη στη γενική  κατάταξη στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro για το 2015.

Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και το  Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος την Κυριακή 15 Μαρτίου στα Μέγαρα και το “OFFROAD ORANGE FAMILY TEAM” δεν  θα μπορούσε να απουσιάζει. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε  ιδανικές συνθήκες, οι συμμετοχές ήταν αρκετές, ο ανταγωνισμός μεγάλος και οι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στους  αναβάτες να επικεντρωθούν στις απαιτήσεις των ειδικών  διαδρομών.

Δυνατή παρουσία της Αγωνιστικής Ομάδας OFFROAD ORANGE FAMILY στον 1ο αγώνα Enduro 2015

Δυνατή παρουσία της Αγωνιστικής Ομάδας OFFROAD ORANGE FAMILY στον 1ο αγώνα Enduro 2015

Ο Αλέξης Ζώρας τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία Ε2 και δεύτερος γενικής μόλις 4’’ πίσω από τον Δημήτρη Βαγγελάκο. Ο Αλέξης ξεκίνησε κάνοντας τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική και συνέχισε σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους στις υπόλοιπες, παραμένοντας στην πρώτη τριάδα.

1ος στην κατηγορία Ε2 ο Αλέξης Ζώρας

1ος στην κατηγορία Ε2 ο Αλέξης Ζώρας

Δυναμικό παρών έδωσαν οι αγωνιστικές ομάδες των ΜΑΚΙΝΑ ΑΕ, EMC ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και NANAKOS TEAM τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro όσο και στο Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος. Οι αναβάτες προσπάθησαν σκληρά και συγκέντρωσαν πολύτιμους βαθμούς για τις ομάδες τους.

Ο Δημήτρης Ματσιάτσιος με KTM 125 EX-C αθλητής ΜΑΚΙΝΑ Α.Ε.

Ο Δημήτρης Ματσιάτσιος με KTM 125 EX-C αθλητής ΜΑΚΙΝΑ Α.Ε.

Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Στην κατηγορία Ε1 ο Γιώργος Θεοδωρίδης MAKINA με KTM 250 EXC-F τερμάτισε 5ος ο Γιάννης Χασάπης ΝANAKOS TEAM με KTM 125 E-XC 6ος και ο Παναγιώτης Κορδονούρης EMC Οικονόμου επίσης με KTM 125 E-XC 8ος.

Στην κατηγορία E2 ο Αλέξης Ζώρας με KTM 350 EXC-F SIX DAYS RACING CENTER 500 τερμάτισε 1ος, ο Μιχάλης Κόπανος ΝANAKOS TEAM με KTM 250 E-XC τερμάτισε 5ος ενώ ο Πωλ Νικολάου με KTM 250 E-XC SIX DAYS RACING CENTER 500 10ος.

Τέλος στις κατηγορίες Ε3 στην 5η θέση τερμάτισε ο Λευτέρης Τιτιρέκης ΚΤΜ 300 E-XC NANAKOS TEAM και στην EN ο Δημήτρης Ματσιάτσιος 4ος με KTM 125 E-XC της ΜΑΚΙΝΑ.

Στο Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος συμμετείχαν οι αθλητές της EMC Οικονόμου και κατετάγησαν στις παρακάτω θέσεις:

Στην Ε1 ο Γιάννης Γιαννακάρας με KTM 125 E-XC τερμάτισε 4ος και o Απόστολος Ζήσης 11ος με KTM 250 EXC-F.

Στην Ε2 ο Θανάσης Κατσαντώνης τερμάτισε 3ος με μια KTM 350 EXC-F.

Στην Ε3 ο Σπύρος Σταματόπουλος τερμάτισε 3ος με KTM 500 EX-C.

Στην ES ο Ναθαναήλ Κολεβρής 2ος με ΚΤΜ 350 EXC-F.

Το Racing & Support Team της ΚΤΜ SOUTH EAST EUROPE συγχαίρει όλους τους ιδιώτες αναβάτες που συμμετείχαν στον αγώνα με ΚΤΜ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 29 Μαρτίου στην Κατερίνη!
Φωτογραφίες αγώνα: Ηλίας Ντέβελης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.