Η τρίτη έκδοση του ALESTREM ήταν μια σκληρή και επίπονη δοκιμασία έχοντας σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τις προηγούμενες δυο εκδόσεις του.

alestrem

Ο πολύπειρος Βρετανός Graham JARVIS κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην Γαλλία, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφήνοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση τους Roman MARIO και Wade YOUNG. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ισπανό Alfredo GOMEZ CANTERO να μπαίνει δυνατά και μετά την νίκη του στον πρόλογο, να προσπαθεί να δημιουργήσει μια διαφορά από τους υπόλοιπους αναβάτες, αλλά στα μέσα του πρώτου γύρου οι Graham JARVIS, Jonny WALKER, Wade YOUNG, Roman MARIO, Billy BOLT και Pierre PALLUT κατάφεραν να κλείσουν την διαφορά που τους χώριζε από την κορυφή. Πριν το κλείσιμο του δεύτερου γύρου ο GOMEZ έμεινε από βενζίνη με τους JARVIS, WALKER, MARIO και YOUNG σε έναν αγώνα τακτικής να μάχονται για την πρώτη θέση, καθώς οι BOLT και GUTZEIT δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό τους. Ο ήλιος έπεφτε και όλα θα κρινόταν στον τρίτο γύρο μέσα σε μια κολασμένη νύχτα για τους τέσσερις αναβάτες σε έναν αγώνα επιβίωσης. Εκεί μίλησε η εμπειρία του JARVIS, αποφεύγοντας τα λάθη πήρε την νίκη στα τελευταία μέτρα από τον Ισπανό Roman MARIO που στον τελευταίο γύρο κέρδισε δυο θέσεις και βρέθηκε μια ανάσα από την νίκη. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Wade YOUNG συνεχίζοντας τις πολύ καλές παρουσίες του στον αγώνα, ενώ ο Jonny WALKER στην προσπάθεια του να πάρει την νίκη τραυματίστηκε, έχοντας δυο άσχημες πτώσεις τερματίζοντας τελικά στην τέταρτη θέση. Την πρώτη εξάδα έκλεισαν οι Billy BOLT και Blake GUTZEIT.

Αποτελέσματα:1

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.