Σήμερα ξεκίνησε ο τρίτος και τελευταίος αγώνας extreme enduro Ανατολικής Ευρώπης στην Τουρκία με τον πρόλογο, με δύο Έλληνες αναβάτες να δίνουν το παρών.

kaynas_odul

Στον σημερινό πρόλογο, που θα καθορίσει την σειρά εκκίνησης της αυριανής ημέρας, πρώτος τερμάτισε ο Βρετανός Andy Noakley, δεύτερος ο Τούρκος Islam Yildiz και τρίτος ο Βούλγαρος Theodor Kabakchiev.

Οι δύο Έλληνες αναβάτες που έδωσαν το παρών, ο  Σίμος Σαββίδης και ο Θεόδωρος Παπαβασιλείου τερμάτισαν στην 13η και 29η θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε 85 συμμετέχοντες.

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αυριανό αγώνα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα πρώτης 15αδας:1

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.