Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Κασταμονή της Τουρκίας στις 16 και 17 Μαΐου, η Εθνική Enduro συμμετείχε και στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Ανατολικής Ευρώπης που έγινε στις 13 και 14 Ιουνίου στη Βοσνία.

Αρτέμης Σφηνοραλάκη

Αρτέμης Σφηνοραλάκη

Παρά την ελλιπή σύνθεσή της (η Ελλάδα συμμετείχε στον αγώνα, που έγινε στον Κρέσοβο, μόνο με δύο Αθλητές) η Εθνική Ομάδα κατάφερε με την πρώτη θέση του Αρτέμη Σφηναρολάκη στην κατηγορία Junior και την τρίτη του Βασίλη Σιαφαρίκα στην Ε3 να πάρει τους βαθμούς που χρειαζόταν για να στεφτεί Πρωταθλήτρια Ανατολικής Ευρώπης για το 2015.

Σιαφαρίκας Βασίλης

Σιαφαρίκας Βασίλης

Οι Έλληνες αναβάτες κέρδισαν σε επίπεδο γενικής την E1, E2,ΕJ και την Ε ΒΕΤΕΡΑΝ με τους Μιχάλη Ντουζένη, Γιάννη Τρίγκα, Αρτέμη Σφηναρολάκη και Θανάση Γκαγκανάτσιο να στέφονται πρωταθλητές βόρειο ανατολικής Ευρώπης και τους Βασίλη Σιαφαρίκα και Αλέξη Ζώρρα να έρχονται δεύτεροι στην συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Γρεβενιώτης πολυπρωταθλητής στον τελευταίο αγώνα της σειράς στο Κρέσεβο έχασε τον τίτλο για μόλις 2 δευτερόλεπτα έχοντας ατυχίες όλο το διήμερο από τον Ρουμάνο Andrei Botoaca.

Επόμενοι στόχοι της Εθνικής Enduro για το 2015 είναι το Πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης EXTREME ENDURO που θα διεξαχθεί σε Τουρκία, Ρουμανία και Ελλάδα και το ISDE (International Six Days of Enduro) που θα διεξαχθεί στο Kosice της Σλοβακίας, από 12 μέχρι 17 Σεπτεμβρίου, με συμμετοχή 535 Αθλητών από όλο τον κόσμο.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.