Την επιθυμία του να αγωνιστεί και να εκπροσωπήσει την χώρα του στο MXoN εξέφρασε ο Αμερικανός άσσος του ΑΜΑ.

Tomac

Τα τελευταία έτη η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σε ένα σερί ηττών στον συγκεκριμένο θεσμό. Παρά το υψηλό επίπεδο που τους διακρίνει, στην παγκόσμια αυτή συνάντηση δεν καταφέρνουν να αναδειχτούν.

Γεγονός είναι ότι αρκετοί από τα μεγάλα ονόματα έχουν απορρίψει την πρόταση της ομοσπονδίας να αγωνιστούν, είτε λόγο τραυματισμών και αποθεραπειών είτε γιατί το αγωνιστικό τους καλεντάρι στην ουσία έχει αγώνες κάθε Σάββατο από τον πρώτο τον Ιανουάριο έως και το τέλος Αυγούστου, με μικρά διαλείμματα.

Σε πρόσφατη δήλωση του ο Tomac είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να αγωνιστεί για την πατρίδα του. Αν και εφόσον τα πάει καλά στους πρωταθληματικούς του αγώνες τόσο στο Supercross όσο και στο Motocross και επιλεχτεί, είναι πρόθυμος να προσπαθήσει να υψώσει και πάλι την USA στο ψηλότερο σκαλί. Άλλωστε το 2018 η πίστα που θα φιλοξενήσει το Motocross Des Nations δεν είναι άλλη από την πίστα του RedBud στο Michigan.

Ίσως και ένας εκ των λόγων που κινεί τον Tomac στο να λάβει συμμέτοχη είναι και το γόητρο. Ας μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία έτη στα αμερικανικά εδάφη δυο Ευρωπαίοι έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα, Ken Roczen και Marvin Musquin.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.