benovΤην Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ο Α.Μ.Ο.Λ. διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα εντούρο της χρονιάς που προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.Η σαββατιάτικη βραδινή βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αναβατών καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες και πολύ λάσπη σε απλές και χρονομετρημένες διαδρομές.

Πρωτάθλημα Enduro Β.Ελλάδος Λαγκαδά

Στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος τα φαβορί επικρατήσαν άνετα σε όλες τις κατηγορίες. πρώτος στην άτυπη γενική ο Ντανιελ Μπενοφ, δεύτερος ο Δημήτρης Τσακατσωνης και τρίτος ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Αναλυτικότερα ανά κατηγορία.
Ε1. Τα ΜΑΚΙΝΑ ΒΟΥ’S έκαναν εύκολα το ένα-δυο, πρώτος ο Γιώργος Θεοδωρίδης που έκανε χρόνους εξάδας πανελληνιου E1 και δεν απειλήθηκε, δεύτερος ο περσινός πρωταθλητής Καλοχωριδης Βασίλης τρίτος ο Γιώργος Γιώτης. Την εξάδα έκλεισαν ο Άγγελος Χινός Χρυσόστομος κυρίτσης και Νούσιας Αγγελος.

Ε2. Εξαιρετικός για άλλη μια φορά o Ντάνιελ Μπενόφ κέρδισε άνετα, έγραψε καλούς χρόνους που θα ήταν ακόμα καλύτερη αν δεν είχε σε κάθε ειδική να περνάει τους τελευταίους αναβάτες τις E1. Όπως στους περισσότερους περσινούς αγώνες έτσι και στου Λαγκαδά δεύτερος ο περσινός πρωταθλητής Κουλουκάτσης Λεωνίδας. Πίσω τους ο Σαπαντζής Κώστας που ανεβαίνει συνέχεια, τέταρτος ο Μπαλάσης Παναγιώτης που ξεκίνησε καλά τον αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει στους ρυθμούς των πρώτων. Ακολούθησαν οι Μπέμπης Απόστολος και Νταλιμπόρας Γιώργος.

Ε3. Διαβάζοντας τις συμμετοχές όλοι ήξεραν τον νικητή. Πρώτος ο Δημήτρης Τσακατσώνης κινήθηκε σβέλτα και θεαματικά χωρίς άνχος . Δεύτερος ο Μιχάλης Πέτρου που είχε πρόβλημα από τα μέσα του αγώνα ξεκίνησε και τερμάτισε άνετα δεύτερος. Τρίτος ο Καμπουρίδης Γιώργος που κινήθηκε έξυπνα και πρέπει να είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του αγώνα. Ακολούθησαν οι Μακρης Γιώργος, Μολαδάκης Χρήστος και ο Μαργαρίτης Λευτέρης.

SENIOR. Νικητής ήταν ο Μιχάλης Χατζηπαυλής που έκανε ασφαλή διαφορά στα δυο περάσματα του enduro test. Δεύτερος ο περσινός πρωταθλητής Θανάσης Εφραιμίδης. Πίσω τους με αρκετή διαφορά οι Μπακλάτσης Δημήτρης, Γκαγκανάτσιος Σπύρος, Κουρόγλου Τριαντάφυλλος και Ιωαννίδης Κώστας.

ΕJ. ONE MAN SHOW για τον παλιό Δημήτρη Ματσιάτσιο που έδειξε στους νέους της κατηγορίας ποιος είναι το αφεντικό. Δεύτερος ο Σαμψονίδης θόδωρος με τους Φούκα Αστέριο και τον Αλέξανδρο Ψάλτου να δίνουν μάχη για την τρίτη θέση με νικητή τον Φούκα.

Αποτελέσματα Ειδικών.

ENDURO Π.Β.Ε. 1

EXTREME MAKINA Π.Β.Ε. 1

ENDURO Π.Β.Ε. 2

EXTREME MAKINA Π.Β.Ε. 2

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡ. ΕΛΛ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ε1 Π.Β.Ε.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ε2 Π.Β.Ε.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ε3 Π.Β.Ε.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕJ Π.Β.Ε.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕS Π.Β.Ε.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ  &  Εδώ  &  Εδώ

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.