Εκτός από τον δεύτερος αγώνα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα των Γιαννιτσών με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες, το Ελληνικό motocross θα έχει 4 εκπρόσωπους και στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος Ανατολικής Ευρώπης στο Χαϊράμπολου της Τουρκιας. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο τρίτος του προγράμματος αλλά μετά τον πρώτο αγώνα στην πίστα τον Σερρών, ο δεύτερος στην Γευγελή των Σκοπίων αναβλήθηκε.

Στην κατηγορία  Mini 65
Σάγμαλης ΑντώνηςΟ εντεκάχρονος Αντώνης Σάγμαλης από την Σουρωτή Θεσσαλονίκης της ΛE.MO.ΘΕ είναι η μεγάλη μας ελπίδα για ακόμα μια διάκριση. O περσινός πρωταθλητής του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος στον πρώτο αγώνα των Σερρών έχασε το πρώτο σκαλί από λεπτομέρειες καθώς μόλις ένας βαθμός τον χώριζε από τον Kristian Ivanov που τερμάτισε πρώτος. Xορηγοί και υποστηρικτές στη προσπάθεια του εκτός απο την οικογένειας του είναι το MOTOSTYL του Κωνσταντίνου Aραμπατζή, τα λιπαντικά Mεγαλίδης, το MX SCHOOL των αδερφών Mερεμετσάκη και η επιχείρηση των αδερφών Kαπούλα.

Καλαθάς ΔημήτρηςΟ εννιάχρονος Δημήτρης Καλαθάς από της Σέρρες είναι ο βενιαμίν τις παρέας και αθλητής της Λ.A.M.Σ. Εμφανώς βελτιωμένος στην δεύτερη χρονιά πλήρους εμπλοκής στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος συλλέγει εμπειρίες και αγωνιστικά χιλιόμετρα ξέροντας ότι είναι λίγο μικρός για διάκριση σε τέτοιου επιπέδου αγώνες. Στo πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος όταν δεν έχει ατυχίες βρίσκεται στην τριάδα. Υποστηρικτές στην προσπάθεια του ο αντιπρόσωπος της TM στο νομό Σερρών Δ.Γκέκας, η λέσχη τις Λ.A.M.Σ., τα λιπαντικά REPSOL, το LG service και φυσικά η οικογένεια του.

Στην κατηγορία Junior 85
Βογιατζής ΆγγελοςΟ Άγγελος Βογιατζής από την Θεσσαλονίκη αθλητής της Λ.Α.Μ.Σ. προσπαθεί πάρα πολύ για δεύτερη χρονιά σ’αύτη την κατηγορία. Πέρσι ήταν άτυχος ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε αγώνες και προπονήσεις για αρκετούς μήνες. Ξέροντας τις δυσκολίες της κατηγορίας καθώς και την υπεροχή των Βούλγαρων αναβατών, θα προσπαθήσει για το καλύτερο με στόχο την εξάδα. Υποστηρικτές, η λέσχη τις Λ.A.M.Σ., τα λιπαντικά REPSOL, η ΚΤΜ SEE, το MX SCHOOL των αδερφών Mερεμετσάκη και η οικογένεια του.

Καριώτης ΓιώργοςΟ δωδεκάχρονος Γιώργος Καριώτης, περσινός δευτεραθλητής της κατηγορίας mini στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής αθλητής της ΛE.MO.ΘΕ. Πρώτη του χρονιά στην κατηγορία και βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής, μια πτώση στο πρώτο σκέλος στις Σέρρες του στέρησε ένα καλό πλασάρισμα. Θα προσπαθήσει να κινηθεί γρήγορα ξέροντας όπως και ο Βογιατζής ότι οι ελπίδες για διάκριση είναι λίγες. Με μια θέση στη εξάδα θα γυρίσει σίγουρα ευχαριστημένος πίσω στην Ελλάδα. Μέγας χορηγός η οικογένεια Καριώτη και το MX SCHOOL των αδερφών Mερεμετσάκη.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.