ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Επιτροπή MOTOCROSS της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. προσκαλεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη (Σωματεία και διοργανωτές αγώνων, αθλητές) την Κυριακή 23/6/2019 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Κηφισίας 37 ΟΑΚΑ (κλειστό Μπάσκετ) είσοδος Δ’, σε ανοικτή συζήτηση πάνω σε θέματα γύρω από το Motocross και το SuperMoto.

Θέματα της συζήτησης:

Α) Κανονισμοί 2020

Β) Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2020

Γ) Προβολή και Επικοινωνία του αθλήματος

Δ) Άλλες προτάσεις σωματείων

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν να υποβάλουν προτάσεις, να τις στείλουν και εγγράφως στο email της Επιτροπής motocross@amotoe.gr“>motocross@amotoe.gr έως και τις 19/6/2019 για να μπορέσουμε να τις ταξινομήσουμε και επεξεργαστούμε εγκαίρως.

Με εκτίμηση

Η Επιτροπή ΜΧ

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.