Τελική Βαθμολογία Motocross Βορείου Ελλάδος.

Η Τελική Βαθμολογία Πρωταθλήματος motocross Βορείου Ελλάδος, ανακοινώνετε απο το enduro-fighter.gr με κάθε επιφύλαξη λόγο μή επίσημης ανακοίνωσης απο τη Α.ΜΟΤ.Ο.Ε……

Στην κατηγορία ΜΧ1 πρωταθλητής ο Πακαταρίδης Βασίλης απο τη Λέσχη καβάλας, δεύτερος ο Συμεωνίδης Άγγελος επίσης απο τη λέσχη Καβάλας με τρίτο τον Βαγενά Νικόλαο απο τη λέσχη Μοτοκίνηση Λάρισας.

Στην Κατηγορία ΜΧ2 πρωταθλητής ο Ράδος Ανέστης απο τον Ο.Φ.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, δεύτερος ο Στάθης Φυσέκης απο τον Ο.Φ.Μ.ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ και τρίτος ο Ούσλιος Μιχάλης απο τον Μ.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Στην κατηγορία Εxpert πρωταθλητής ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς απο τον Μ.Α.Ο.Κατερίνης, δεύτερος ο Αρβανίτης Γεώργιος απο τη Λ.Α.Μ.Σ και τρίτος ο Μπαξεβάνης Δημήτριος απο τη Λέσχη Καβάλας.

Στην κατηγορία Senior πρωταθλητής ο Μαργαρίτης Νικόλαος απο τον Μ.Α.Ο.Κατερίνης, δεύτερος ο Πράσσος Αδάμος απο την ΛΕ.ΜΟ.Β και τρίτος ο Κουκάρας Πολυχρόνης απο τον Μ.Α.Ο.Κατερίνης.

Στην κατηγορία Junior πρωταθλητής ο Άγγελος Βογιατζής απο τη Λ.Α.Μ.Σ, δεύτερος ο Μαλακάκης Σαράντης απο τον Α.Μ.Ο.ΕΟΡΔΑΙΑΣ και τρίτος ο Καριώτης Γεώργιος απο τη ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ.

Στην κατηγορία Mini πρωταθλητής ο Αντώνης Σάγμαλης απο τη ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ, δεύτερος ο Καλαθάς Δημήτρης απο τη Λ.Α.Μ.Σ και τρίτος ο Γρηγοριάδης Ηλίας απο τον Α.Μ.Ο.ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Στην κατάταξη σωματείων οι πρώτες θέσεις έχουν ως εξής 1η η ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, 2ος ο Μ.Α.Ο.Κατερίνης και 3η η Λ.Α.Μ.Σ.

 

Βαθμολογίες Εδώ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.