Και για το 2015 αρκετοί Έλληνες αναβάτες θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα MOTOCROSS που θα ξεκινήσει από τα Γιαννιτσά. Έχοντας συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες από την περσινή τους συμμετοχή οι, Αντώνης Σάγμαλης, Γιώργος Καριώτης, Δημήτρης Καλαθάς και Άγγελος Βογιατζής θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τις περσινές τους επιτυχίες και να πλασαριστούν ακόμα ψηλότερα στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μαζί τους σε επιλεγμένους αγώνες πιθανότατα να δούμε και τον Γιώργο Αρβανίτη μαζί με τον Μάριο Κανάκη .

Ημερολόγιο πρωταθλήματος:

5 Απριλίου  ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
12 Απριλίου FYROM GEVGELIJA
26 Απριλίου ΤΟΥΡΚΙΑ BURSA
14 Ιουνίου BOS/HER KRESEVO
28 Ιουνίου ΣΕΡΒΡΙΑ GLOBALE
30 Αυγούστου ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ SAMOKOV
4 Οκτωβρίου ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ TROYAN

10834388_759348437477364_131463137_o
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.