Η Feld Entertainment ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα του 2018 AMSOIL Arenacross, το οποίο θα αποτελείται από 12 γύρους στη μάχη για το πολυπόθητο Ricky Carmichael Cup. Οι πιο δυνατοί επαγγελματίες αναβάτες ξεκινούν το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο Ντέιτον του Οχάιο.

2018-AMSOIL-Arenacross-Schedule-Announced-600x600

Η χρονιά 2018 AMSOIL Arenacross διαθέτει κορυφαίους επαγγελματίες αθλητές που ανταγωνίζονται σε τεχνητά, ειδικά διαμορφωμένα κομμάτια που κατασκευάζονται στις πιο γνωστές αρένες της χώρας. Η περιοδεία θα ταξιδέψει σε 11 κράτη το 2018 και θα ξεκινήσει στο Nutter Center στο Οχάιο μετά από μια πενταετή παύση. Η σειρά θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Φλωρεντία, SC και θα επιστρέψει στο Λας Βέγκας για να βγει ο πρωταθλητή στις 4 Μαΐου.

Feld Entertainment, Inc., Dave Prater: «Υπάρχει μεγάλη πρόβλεψη που οδηγεί στην εποχή του 2018 με τις προσφάτως προστιθέμενες αγορές και τους χώρους για περισσότερους οπαδούς να παρακολουθήσουν την αγωνιστική δράση bar-to-bar. Ο ανταγωνισμός στο AMSOIL Arenacross δεν ήταν ποτέ πιο έντονος και περιμένουμε μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις μετά το προηγούμενο πρωτάθλημα της περασμένης χρονιάς. Το άθλημα τουAMSOIL Arenacross αυξάνεται συνεχώς σε ζωντανά και ραδιοφωνικά ακροατήρια και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να το εξελίσσουμε, κάνοντας το καλύτερο για τους αθλητές και τους οπαδούς μας».

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.