Ένα φιλικό εντούρο για αυτούς που ξέρουν!….

χωρίς τίτλο

Μία παρέα “ψαγμένων” εντουράδων με την συνεργασία του έμπειρου Μανώλη Νανάκου άνοιξαν νέα μονοπάτια που τα συνέδεσαν με γνωστές διαδρομές και δημιούργησαν ένα χωμάτινο fun park 60 χιλιομέτρων για πραγματικούς λάτρεις του enduro.

Αυτή η ξεχωριστή διαδρομή στην περιοχή που περιβάλει το χωριό Πετροκέρασα αποτελείται κατά 70% από πραγματικό χώμα και την σχεδίασαν αρχικά για τους εαυτούς τους αλλά αποφάσισαν τελικά να την αποκαλύψουν – μοιραστούν με όλους τους φίλους των χωμάτινων εξορμήσεων.

Μία διαδρομή για έμπειρους αναβάτες αλλά και για χομπίστες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά των γκουρού του είδους. Με εναλλακτικές διαδρομές για όσους δεν θέλουν να δοκιμάσουν τα πραγματικά όρια τους και σημείο ανεφοδιασμού στα 32 χιλιόμετρα.

Ο Νανάκος επιστρέφει με την παρέα των «σοφών» εντουράδων για να μυήσει τους νέους και προσφέρει χωμάτινη απόλαυση στους παλιούς.

Ραντεβού την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 9.30 πμ στα πετροκέρασα
Μην το χάσετε!PARTNERS………

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.