enduro italiaΠρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο για το Iταλικό πρωτάθλημα enduro που ανοίγει την χρονιά με παρόντες πολλούς από τους πρωταγωνιστές του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Οι αυξήσεις στο Lignano Sabbiadoro (UD) στην αυλαία του ιταλικού πρωταθλήματος δίνουν για ακόμα μια φορά πολύ ενδιαφέρον στον πρώτο γύρο της σειράς με νέες ομάδες και φιλόδοξους αναβάτες.

Σίγουρα το ντεμπούτο του Alex Salvini με Beta 430 4t και η πρώτη εμφάνιση σε αγώνα enduro του Davide Guarneri με τη Honda RedMotο δίνουν άλλη διάσταση στην υπεροχή της Ε2 αλλά και για τη γενική κατάταξη.

Πολλοί και ποιοτικοί αναβάτες εκτός Ιταλίας θα συμμετέχουν στον αγώνα στην κατηγορία STRANIERI, θέλοντας να βρίσκονται ετοιμοπόλεμοι. Oι Johnny Aubert (Beta), Matthew Phillips (Sherco), Eero Remes (TM), και Jamie McCanney (Yamaha) καθώς και οι πρωτάρηδες Nathan Watson (KTM) και Pascal Rauchenecker (Husqvarna) θα έρθουν αντιμέτωποι με τους κορυφαίους Ιταλούς αναβάτες Manuel Monni (TM), Thomas Oldrati (Husqvanra), Giacomo Redondi και Alessandro Battig (Honda), Simone Albergoni (ΚΕ Moto).

Στην Ε1 αναμένεται σκληρή μάχη μεταξύ του πρωταθλητής Battig και του έμπειρου Albergoni. Πάντα απειλητικοί και έτοιμοι οι Rudy Μορόνι (KTM), Gianluca Martini και Nicholas Mori (Kawasaki).

Στην κατηγορία Ε2 οι Salvini και Guarneri μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τον Jacopo Cerutti (Husqvarna) να είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάποια ατυχία τους.

Στην Ε3 Monni και Oldrati θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια δυνατή σειρά αγώνων ώστε να βρίσκονται έτοιμοι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα θέλοντας να αμφισβητήσουν τους αναβάτες της ΒΕΤΑ που θέλουν να κυριαρχήσουν στο πρωτάθλημα.

Τα ιταλικά φυτώρια δουλεύουν πολύ οργανωμένα με την EJ να έχει πολλούς από τους πρωταγωνιστές του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλήματος enduro, οι David Davide Soreca (Honda), Matthew Bresolin (Beta), Nicolas Pellegrinelli (KTM), Michele Marchelli (Honda), Matthew Rossi (Ke Moto) είναι έτοιμοι να δώσουν μάχες με τον περσινό πρωταθλητή Giacomo Redondi.

Στην EY ο Mirko Spandre (KTM) θα δεχθεί πίεση από τους Matteo Pavoni (KTM), Riccardo Crippa (Yamaha), Jordi Gardiol (KTM), και Lorenzo Macoritto (KTM).

Απόντες στον αγώνα του Lignano θα είναι ο πρωταθλητής του 2015, ο Antoine Meo που τραυμάτισε το δεξί του χέρι και τους συνδέσμους του αριστερού στο προτελευταίο στάδιο του Ράλι Ντακάρ και ο Oscar Balletti (Honda) που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη κνήμη και την περόνη μετά την πτώση του στα τέλη Ιανουαρίου στην περίοδο της προετοιμασίας.

Λίστα Συμμετοχών Εδώ..

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.