Ολοκληρώθηκε σήμερα το Βαλκανικό πρωτάθλημα motocross στη Βουλγαρία στην πίστα Troyan με τον Μάριο Κανάκη να στέφετε πρωταθλητής στην κατηγορία ΜΧ85, και τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας να ακούγετε για ακόμα μία φορά.

Ο φετινός πανελλήνιος πρωταθλητής ΜΧ85, με δύο δεύτερες θέσεις χωρίς να ρισκάρει κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση στο Βαθμολογικό πίνακα του Βαλκανικού πρωταθλήματος motoross για το 2018 στο Troyan της Βουλγαρίας όπου ολοκληρώθηκε σήμερα ο τελευταίος γύρος της σειράς. Ο Μάριος Κανάκης που σημειώνει ανοδική πορεία, έχει εκπροσωπήσει επάξια τα ελληνικά χρώματα αρκετές φορές εντός και εκτός συνόρων.

Click to accept cookies and enable this content

Μαζί με τον Μάριο στη Βουλγαρία ταξίδεψαν και τρεις ακόμη Έλληνες αναβάτες για να αγωνιστούν. Στην Κατηγορία ΜΧ85 αγωνίστηκαν ο Σταύρος Βαγγελακάκης με τερματισμούς (10-13) και ο Αθανάσιος Δανογλίδης με τερματισμούς (11-10). Και στην κατηγορία ΜΧ συμμετείχε ο  Ελισσαίου Κώστας με τερματισμούς (35-27).

Λ. Iωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.