SiafarikasΟ δεύτερος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ENDURO φιλοξενήθηκε στο σκληρό και βραχώδες Πεντελικό Όρος. Οι συμμετοχές του πρωταθλήματος αυξήθηκαν, πολλοί ήθελαν την νίκη στις κατηγορίες τους και όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα ήταν πολύ συναρπαστικός. Δυστυχώς όμως για όλους η επιστροφή του πανελλήνιου πρωταθλήματος μετά από χρόνια στην Πεντέλη είχε πρωταγωνιστή τον καιρό. Την Κυριακή η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους 4 βαθμούς, με ισχυρούς ανέμους και σε αρκετά σημεία υπήρχε και ομίχλη. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να δυσκολέψουν τους αναβάτες ιδιαίτερα στις απλές διαδρομές καθώς οι ισχυροί άνεμοι είχαν πάρει αρκετές κορδέλες και σηματοδοτήσεις που μαζί και με την ομίχλη ανάγκασε αρκετούς να πάνε στα Σ.E.X. αργοπορημένοι αλλά στο τέλος οι ποινές όλων αφαιρέθηκαν. Οι ειδικές ήταν όμορφες, έξυπνα σχεδιασμένες με αρκετό ενδιαφέρον απο τους θεατές που δυστυχώς όμως ο καιρός άλλους του κράτησε μέσα στα αυτοκίνητα και άλλους τους έκανε να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Στον αγώνα στις περισσότερες κατηγορίες υπήρχε ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία ειδική καθώς κανέναν δεν είχε απόσταση ασφαλείας από τον επόμενο. Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στην E2, ο πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας συγκεντρωμένος και αποφασισμένος από το πρωί έδειξε τις προθέσεις για το ποιος θα ήταν ο ταχύτερος του αγώνα και της κατηγορίας. Τον ακολούθησαν στην γενική ο Ηλίας Κυριλης και ο
Παναγιώτης Κακολύρης επίσης της E2.

Κατηγορία Ε1
Νικητής της κατηγορίας ο Κίμωνας Καράμπελας, αν και δεν έκανε καλή αρχη, πίεσε πολύ στη συνέχεια και κατάφερε να κάνει πρώτους χρόνους και να πάρει την κατηγορία. 2ος ο Αλέξης Ζώρας, 3ος ο Μιχάλης Ντουζένης, 4ος ο Παναγιώτης Ζαφειρίου, 5ος ο Γιώργος Μουστάκας και 6ος ο Κώστας Γκόσκινος.

Κατηγορία Ε2
Ο Βασίλης Σιαφαρίκας επικράτησε της κατηγορίας που από ότι φαίνεται θα είναι και πιο ενδιαφέρουσα φέτος. 2ος ο Ηλίας Κυριλής, ο οποίος πίεσε στις τελευταίες ειδικές αλλά δεν ήταν αρκετό. 3ος ο Παναγιώτης Κακολύρης, 4ος ο Γιάννης Τρίγκας, 5ος ο Γιώργος Κοινωνάς και 6ος ο Αντώνης Δήμου.

Κατηγορία Ε3
Ο Χρήστο Παπαθεοδώρου, ανέβηκε στην 1η θέση με μία πολύ καλή εμφάνιση. 2ος ο Μιχάλης Προβιάς που έκανε καλή αρχή αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. 3ος ο Γιώργος Μανωλίδης, 4ος ο Πολ Νικολάου, 5ος ο Γρηγόρης Τσαντίκος και 6ος ο Απόστολος Ζβιντερίκος.

Κατηγορία ΕΝ
Με λίγες συμμετοχές στην κατηγορία Νέων, κάτι που προβληματίζει πολλούς, στην 1η θέση ο Αρτέμης Σφηναρολάκης με 2ο τον Δημήτρη Βούλγαρη και 3ο τον Πέτρο Μπίλλη.

Κατηγορία ESenior
Στην 1η θέση ο Θανάση Γκαγκανάτσιο χωρίς να δείχνει οτι απειλείτε απο κάποιον Ο Μιχάλης Μιμίκος στην 2η θέση με αρκετή διαφορά απο τον 1ο. 3ος ο Δημήτρης Κόκκινος, 4ος ο Γιώργος Τσίτος με 5ο τον Μανώλη Νανάκο και 6ο τον Δημήτρη Σταμάτη.

Επόμενος αγώνας στις 27 Απριλίου μαζί με το Βορείου στην Βέροια.

 

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.