Στην περιοχή Φιλοθέη Θέρμης κάτω από ιδανικές συνθήκες για enduro, η αγωνιστική ομάδα της INA TV Racing μαζί με τον Γάλλο αρχιπροπονητή Frederic M. Weill της εθνικής ομάδας Six Days της Γαλλίας και τον άμεσο συνεργάτη της ομάδας, Δημήτρη Χελιώτη διοργάνωσαν ένα διαφορετικό σχολείο enduro για όλους τους φίλους της off road οδήγησης.

8

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που επιμελήθηκε ο Μανώλης Νανάκος, οι αναβάτες υπό την καθοδήγηση του Frederic Weill γνώρισαν μερικά απο τα μυστικά της Γαλλικής σχολής enduro, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι αναβάτες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα Yamaha WRF 250, WRF 450, YZF 250, YΖ 125.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρωταθλητής και αναβάτης της ομάδας Δημήτρης Βαγγελάκος καθώς και ο περσινός πρωταθλητής της MX 2 Γιάννης Τουρατζίδης.

Υποστηρικτές της εκδηλώσεις ήταν οι INA TV, France Federation Motorcycle, Armee de Terre, Worksbike, Yamaha Motodynamic, Partners by Nanakos, Heliotis Enduro School, inatech.mx

1

2

3

4

5

6

7

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.