Εκτός από τους Γιάννη Τουρατζίδη και Αντώνη Σάγμαλη είχαμε και μια τρίτη συμμετοχή στον τελευταίο αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος στο Τρόγιαν. Ο νεαρός Σταυρός Βαγγελακάκης από την ακριτική Αλεξανδρούπολη συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα εκτός Ελλάδας.

stayros-baggelakakhs

Ο Βαγγελακάκης έχασε την θέση του στο βάθρο από λεπτομέρειες τερματίζοντας τελικά στην τέταρτη θέση του κάθε σκέλους που τον έφερε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία των 65 κυβικών. Το έργο του σίγουρα ήταν δύσκολο μέσα στην λασπωμένη πίστα του Τρόγιαν και αν και βρέθηκε και στα δυο σκέλη μέσα στην τριάδα ένα κώλυμα στην μεγάλη ανηφόρα στο πρώτο σκέλος και μια πτώση του στο τέλος του δεύτερου τον έθεσαν εκτός βάθρου. Στο βάθρο ανέβηκαν οι Βούλγαροι Γκεοργκίεφ, Ντιμιτρόφ και Μπορισλάβοφ.

Με την συγκομιδή των πολύτιμων βαθμών των τριών αναβατών η χώρα μας τερμάτισε στην πρώτη θέση.

N. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.