Αναλυτικότερα είναι θέμα λίγων ημερών η δημοσίευση του προγράμματος για το 2014, σε όλες τις διοργανώσεις, πρωταθλήματα και κύπελλα από την AMOTOE. To Σάββατο στην Θεσσαλονίκη θα βραβευτούν οι διακριθέντες των πρωταθλημάτων Βόρειας Ελλάδας σε εντούρο, motocross και scramble.Τελευταία εβδομάδα μεταγραφών για όσους αθλητές επιθυμούν να αλλάξουν σύλλογο.

Εκτός από πλούσια σε ειδήσεις η εβδομάδα έχει και πολύ δράση την Κυριακή, ξεκινώντας με τον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα τις χρονιάς που είναι το scramble που διοργανώνει η ΦΙΛΜΑ για το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος και 2 φιλικές enduro βόλτες στο νομό Σερρών από τον Μ.Ο.Βισαλτιας και την Λ.Α.Μ.Σ.

enduro bolta mob bisaltiasΗ 2η Εντούρο Bόλτα Μ.Ο.Βισαλτίας θα έχει 65 χιλιόμετρα διαδρομή με πολύ άγνωστο μονοπάτι στους Βόρειους πρόποδες του Κερδουλιου Όρους, ένα από τα πιο αγαπημένα βουνά καθώς έχει φιλοξενήσει πολλές enduroβολτες στους νότιους πρόποδες από Σ.Μ.ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ και Ο.Μ.Α.ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. Η διαδρομή θα είναι βατή και σε όλα τα δύσκολα σημεία θα υπάρχουν βοήθειες, στο τέλος θα υπάρχει και ένα ειδικά διαμορφωμένο πιστάκι στην πλατεία της Νιγρίτας που θα θυμίζει πρόλογο romaniacs.

lams.gr-pita-2014Η Λ.Α.Μ.Σ. καλεί όλα τα μέλη και φίλους της μοτοσυκλέτας για την 16η ετήσια κοπή πίτας της λέσχης, με enduro βόλτα στα γνωστά όμορφα μέρη τον γύρω βουνών των Σερρών και τις απονομές επάθλων για το 2013 του πανσερραϊκού κυπέλλου.

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.