Μετά την ανακοίνωσή της, στο Mimmer Energy FIM Motorcross of Nations 2017 η Youthstream παρουσίασε το MXGP της Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Afyon Motor Sports τον Σεπτέμβριο για πρώτη φορά και έναν γύρο για την σεζόν του 2018. Η σκληρή επιφάνεια θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM για τα επόμενα 2 χρόνια, το 2018 και το 2019.

Afyon motocross track

Ο νέος οικοδεσπότης, το αθλητικό κέντρο Afyon Motor στο Afyonkarahisar , ιδρύθηκε το 2016 σε έκταση 164 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Στέγαση και εγκαταστάσεις για motocross, super enduro, ATV και supermoto, το κέντρο λειτουργεί από το δήμο Afyonkarahisar και την τουρκική ομοσπονδία μοτοσικλετών που συμμετέχει πλήρως στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Η πόλη Afyonkarahisar απλώνεται σε τρεις από τις γεωγραφικές περιφέρειες της Τουρκίας (Αιγαίο, Μεσόγειο, Κεντρική Ανατολή), των οποίων οι δρόμοι και οι σιδηρόδρομοι συνδέονται στο κέντρο, γεγονός που την καθιστά ένα σημαντικό κόμβο στην καρδιά της Τουρκίας.

Η πόλη έχει εκατοντάδες χρόνια αρχαιολογικών αντικειμένων που αντικατοπτρίζουν τον πολιτισμό και τις τέχνες, με αιωνόβιες κατασκευές, σπηλιές που σχηματίζονται για εκατομμύρια χρόνια, με θερμικό πλούτο και φυσικές ομορφιές, υπαίθριους ναούς και άψογη κουζίνα.

Το Afyonkarahisar είναι εύκολα προσβάσιμο με το αεροδρόμιο Zafer, μόλις 59χλμ. Από την πόλη και το διεθνές αεροδρόμιο Eskişehir Anadolu μόλις 172χλμ. Μακριά.

Με όλα αυτα τα χαρακτηριστικά το MXGP της Τουρκίας στο Afyon Motor Sports Center στο Afyonkarahisar θα προσφέρει όχι μόνο αξέχαστους αγώνες αλλά και αξέχαστες εμπειρίες.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.