Η ομάδα HRC έχει βάλει τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία της για το 2017 FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την πρώτη επίσημη δοκιμή προ-σεζόν του 2017 στη Σαρδηνία. 

team honda hrc

Το HRC Team, στο MXGP θα παρατάξει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Tim Gajser # 243 και τον Evgeny Bobryshev # 777 , ο οποίος θα είναι για 7η χρονιά με τη Honda, πάνω σε στην Factory Honda CRF450RW.

Η σχέση μεταξύ του HRC και της Fox Racing συνεχίζετε  φέτος και οι Gajser και Bobryshev θα είναι ντυμένοι απο πάνω εως κάτω με Fox. Θα φορέσουν τη νέα σειρά του κράνους Fox V3 και τα γυαλιά αεράμυνας, για πρώτη φορά. Επίσης συνεχίζετε η της με τη Motul για το 2017.

Honda Racing Corporation καλός ορίζει επίσης δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα MX2, τους Michele Cervellin # 747 και Chihiro Notsuka # 28  στην επίσημη ομάδα του HRC – MX2 με Honda CRF250RW.

Η ομάδα ήταν στη Σαρδηνία αυτή την εβδομάδα για προπόνηση και τελειώνει η εβδομάδα με τον πρώτο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος στην Riola.

Η σεζόν MXGP ξεκινά τον επόμενο μήνα στο Losail στο Κατάρ, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι «μόνο η νύχτα του πρώτου της χρονιάς.

tim gajserTim Gajser  243

2016 Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Στόχος μου φέτος είναι αναμφίβολα να υπερασπιστώ τον τίτλο του. Θα είναι δύσκολο να κερδίσω τόσους πολλούς αγώνες, όπως έκανα πέρυσι, αλλά Πάω να οδηγήσω με συνέπεια και να διασκεδάσω όπως έκανα και πέρυσι, αυτό απέδωσε. Η Honda έχει επίσης ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με τις μοτοσυκλέτες που είναι ένα μεγάλο συν για το 2017.

 

evgeny bobryshevEvgeny Bobryshev  777

Είναι υπέροχο να ξεκινάς την έβδομη σεζόν με τη Honda. Ο στόχος μου κάθε χρονιά είναι πάντα ο παγκόσμιος τίτλος. Φέτος άλλαξα το πρόγραμμα γυμναστικής μου, έχουμε μια μακρά σεζόν και θέλω να επικεντρωθώ και να οδηγήσω στο έπακρο κάθε Σαββατοκύριακο. Το 2017 CRF450RW έχει διανύσει πολύ δρόμο φέτος και νιώθω άνετα με την μοτοσυκλέτα, σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλείς.

 

 

chihiro notsukaChihiro Notsuka  28  MX2

Ανυπομονώ να οδηγήσω στην MX2 GP για πρώτη φορά. Η ομάδα του HRC είναι πολύ επαγγελματική και είμαι βέβαιος με τη βοήθειά τους για την επίτευξη του στόχου στην τελική κατάταξη στο top 10.

michele cervellinMichele Cervellin  747  MX2

Να οδηγώ για το HRC είναι ένα όνειρο και μου αρέσει να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Στόχος μου φέτος είναι να μπω στο top 5 και ελπίζω να πάρω μερικές θέσεις στο βάθρο.

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.