Η RedMoto παρουσιάζει CRF SPECIAL έκδοση 2016. Μοτοσυκλέτες αποκλειστικά σχεδιασμένες για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της.

Υπό το φως της μεγάλης επιτυχίας του μοντέλου το 2015 και προκειμένου να προσφέρει στον τελικό χρήστη ένα προϊόν της υψηλότερης ποιότητας σε πολύ ελκυστική τιμή, η RedMoto είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στο κοινό τα μοντέλα του 2016 HONDA CRF special έκδοση enduro, 250, 300, 450 και 500.

redmoto_special_enduro11

Με την αύξηση που ξεκίνησε πέρυσι, η special έκδοση enduro είναι εξοπλισμένα με μια σειρά ειδικών τμημάτων της υψηλότερης αξίας και είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις που διαφέρουν μόνο στην εγκατάσταση του Rekluse συμπλέκτη:

• το πρώτο ονομάζεται Rekluse CORE MANUAL, με επιπλέον χρέωση ύψους € 1.600,00 σε σύγκριση με το πρότυπο, εξοπλισμένο με συμπλέκτη Rekluse CORE MANUAL. Στην περίπτωση αυτή, το κιτ έχει τοποθετηθεί αξίας άνω των € 3,740.38 με συνολική εξοικονόμηση για τον τελικό πελάτη περίπου € 2.150,00.

• Η δεύτερη ονομάζεται EXP, με επιπλέον χρέωση € 1,800.00 σε σύγκριση με το πρότυπο, με το συμπλέκτη Rekluse AUTO. Στην περίπτωση αυτή, το κιτ έχει τοποθετηθεί αξίας άνω των € 3,947.53 με συνολική εξοικονόμηση για τον τελικό πελάτη περίπου € 2,150.00.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Λαμβάνοντας υπόψη την ισχυρή ζήτηση από τους πελάτες για motocross σε μια special έκδοση, η RedMoto αποφάσισε να προβεί σε μια σειρά CRF MOTOCROSS special εκδόσεις, διατίθεται σε δύο εκδόσεις, 250 και 450. Για αυτά τα μοντέλα, η τυποποιημένος εξοπλισμός είναι πραγματικά πλούσιος, με ειδικά τμήματα του υψηλότερου τεχνικού επιπέδου και ένα άγγιγμα του «στυλ HRC» στο CRF ποτέ δεν βλάπτει.

redmoto_cross_special50

Οι δύο εκδόσεις διαφέρουν μόνο στο σύστημα του συμπλέκτη Rekluse:

• Η πρώτη, που ονομάζεται CRF SPECIAL, με επιπλέον χρέωση € 800,00 σε σύγκριση με το πρότυπο, εξοπλισμένο με ένα κιτ αξίας άνω των € 1,856.80 με την αποταμίευση συνολικά για το τέλος περίπου € 1,060.00.

• Ο δεύτερος ονομάζεται CRF SPECIAL TORQUE DRIVE, με επιπλέον χρέωση ύψους € 1.600,00 σε σύγκριση με το πρότυπο ποδήλατο, εξοπλισμένο με συμπλέκτη Rekluse torque drive. Στην περίπτωση αυτή, το κιτ έχει τοποθετηθεί αξίας άνω των € 2,851.80 με συνολική εξοικονόμηση για το τέλος πάνω από € 1.250,00.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.