Για ακόμη μια χρονιά θα αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκά εδάφη ο Αμερικανός Tristan Charboneau.

Tristan Charboneau

Ύστερα από μια χρονιά στην Bud Racing Kawasaki θα μεταβεί στο γκαράζ της ASTES4-TESAR Yamaha για την επομένη χρονιά. Θα είναι η δεύτερη του χρονιά στην EMX 250. Την πρώτη του χρονιά κατάφερε να τερματίσει 5ος στο πρωτάθλημα έχοντας κερδίσει 5 σκέλη σε 9 αγώνες.

Εξέφρασε την χαρά της η ομάδα για το γεγονός ότι ο Charboneau είναι πλέον μέλος της. Είναι ένας ταλαντούχος αναβάτης και πολύ κάλος, το έχει αποδείξει αυτό κερδίζοντας πέρσι δυο αγώνες. Τα λόγια του Fabio Tognella ιδιοκτήτη της ομάδας.

Με πολύ θερμό τρόπο τον καλωσόρισαν αναμένοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στην ερχόμενη χρονιά.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.