Αυτή την Κυριακή στα Μέγαρα θα πραγματοποιηθεί ο τέταρτος γύρος του πανελλήνιου πρωταθλήματος Enduro μαζί με το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος νοτίου Ελλάδος.

Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για αγώνα καθώς η βροχόπτωση στην περιοχή ήταν μικρής έκτασης με τις προβλέψεις να είναι θετικές για την αυριανή ήμερα. O αριθμός των συμμετοχών είναι ικανοποιητικός με 114 αναβάτες να παίρνουν αύριο εκκίνηση για τους δυο θεσμούς.

Όλοι οι κύριοι πρωταγωνιστές των δυο πρωταθλημάτων θα είναι παρόντες αναμένοντας ακόμη μία μεγάλη μάχη από τους ΚΑΚΟΛΥΡΗ, ΤΡΙΓΚΑ, ΖΩΡΑ και ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ για την κατάκτηση της γενικής, με την προσθήκη και του πάντα ποιοτικού ΚΙΜΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για την φετινή χρονιά, όπως και ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΒΙΝΤΕΡΙΚΟΣ.

Επιστροφή μετά από πέντε χρόνια απουσίας σε αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος και για τον ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΟΒΙΑ.

Μεγαλύτερη απουσία στον αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ανεβασμένος ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ που τραυματίστηκε σε προπόνηση, όπως και για το νοτίου υπάρχει η απουσία του τραυματία ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΠΑ που πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι δυο ειδικές που βρίσκονται προς το Αλεποχώρι είναι πολύ ενδιαφέρουσες με αρκετές εναλλαγές στα τερέν.

Ραντεβού στα Μέγαρα.

Λίστα Συμμετοχών Πανελληνίου πρωταθλήματος:

Λίστα Συμμετοχών πρωταθλήματος Ν. Ελλάδος:

Ειδικός κανονισμός του αγώνα ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.