Ο τρίτος διήμερος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro 2018 ολοκληρώθηκε σήμερα με την δεύτερη ημέρα στη Σπερχειάδα, με τον καιρό να αλλάζει στις δύο τελευταίες ειδικές, αλλάζοντας και την κατάταξη. Για δεύτερη ημέρα νικητής στην EnduroGP ο Βαγγελάκος Δημήτρης με τον Ζώρα Αλέξη 2,3 δευτερόλεπτα πίσω του στην δεύτερη θέση και τον Κακολύρη Παναγιώτη στην τρίτη. Την πρώτη εξάδα έκλεισαν οι Τρίγκα Γιάννης, Σιαφαρίκας Βασίλης και Κοινωνάς Γιώργος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του Κυριακάτικου αγώνα.

Αποτελέσματα EnduroGP:

Αποτελέσματα E1:

Αποτελέσματα E2:

Αποτελέσματα E3:

Αποτελέσματα EN:

Αποτελέσματα ES:

Αναλυτικά αποτελέσματα ανά ειδική:

Λ. Ιωαννίδης
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.