Στην Σπερχειάδα πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο ο τρίτος διήμερος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro 2018 με την πρώτη ημέρα να ολοκληρώνετε σήμερα. Νικητής στην κατηγορία Enduro GP και Ε1 ο Βαγγελάκος Δημήτρης με τους Κακολύρη Παναγιώτη και Ζώρα Αλέξη να τον ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τ αποτελέσματα του αγώνα.

EnduroGP

E1

E2

E3

EN

ES

Αποτελέσματα ανα ειδική:

Λ. Ιωαννίδης
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.