panellhnio enduroΤην Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ο Α.Μ.Ο.Λ. διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα εντούρο της χρονιάς που προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος. Η Σαββατιάτικη βραδινή βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αναβατών καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες και πολύ λάσπη σε απλές και χρονομετρημένες διαδρομές.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro.
Η πρεμιέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος πρέπει να θεωρείτε αρκετά πετυχημένη έχοντας περισσότερες συμμετοχές από τους περσινούς αγώνες , που θα μπορούσαν να είναι ακόμα περισσότερες και ποιοτικότερες αν λάβουμε υπόψιν την αποχώρηση των αναβατών της WORKSBIKE ENDURO TEAM από το πανελλήνιο πρωτάθλημα μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Νίκης του αγώνα στην γενική και της E2 ο Γιάννης Τρίγκας που κινήθηκε σταθερά γρήγορα αν και δεν κέρδισε κάποια από τις χρονομετρημένες σε επίπεδο γενικής ήταν πάντα μέσα στους ταχύτερους χρόνους. Δεύτερος και νικητής στην E1 4.07 πίσω του ο Αλέξης Ζώρας που κέρδισε όλες τα extream test και στην τρίτη θέση ο πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας που δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα αλλά προσπάθησε και μείωσε την διαφορά από τους πρώτους.

Αναλυτικότερα ανά κατηγορία.
Ε1. Ο Αλέξης Ζώρας πυροβόλησε στην δεύτερη ειδική έκανε διαφορά και την συντηρείσαι μέχρι το τέλος. Πίσω του ο Μιχάλης Ντουζένης και ο Κίμων Καράμπελας έδωσαν μάχη μέχρι την τελευταία ειδική με νικητή τον περσινό πρωταθλητή της ΕΝ. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Καδόγλου Παναγιώτης, Ζαφειριού Παναγιώτης και Μουστάκας Γιώργος.

E2. Η μάχη ανάσας που περίμεναν όλοι δεν έγινε ποτέ 11 δευτερόλεπτα χώριζαν τους Γιάννη Τρίγκα και Βασίλη Σιαφαρίκα που πίεσε πολύ μετά το άσχημο ξεκίνημα στον αγώνα και τα 18.50 δευτερόλεπτα της πρώτης ειδικής. Ο Τρίγκας απέφυγε τα λάθη, κινήθηκε γρήγορα και τερμάτισε πρώτος. Τρίτος ο Κακολύρης Παναγιώτης που ξεκίνησε δυνατά αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς τον δυο πρώτων. Ακολούθησαν οι Ηλίας Κυρίλης και Αντώνης Δήμου που μαθαίνουν τα νέα τους όπλα και ο παλιός γνώριμος Πανέτης Ελευθέριος. Η E2 θα χαρίσει και φέτος μεγάλες συγκινήσεις.

Ε3. Στις τρεις πρώτες ειδικές η κατάταξη άλλαζε μετά από κάθε ειδική. Προβιάς, Παπαθεοδώρου, Νικολάου και Γιάννης Τρίγκας μπαινόβγαιναν και ανεβοκατέβαιναν στην τριαδα της κατηγοριας. Στις επόμενες τρεις ο Μιχάλης Προβιάς εγραψε μονο πρώτους χρόνους και καθάρισε την νίκη. Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ήταν σταθερά πίσω του, με τρίτο τον έφηβο Πολ Νικολάου να ανεβαίνει στο βάθρο στην τελευταία ειδική με διαφορα 12 εκατοστά του δευτερολέπτου από τον τέταρτο Γιάννη Τρίγκα. Την εξάδα έκλεισαν οι Απόστολος Ζβιδερίκος και Γρηγορης Τσαντίκος.

Senior. Επιστροφή στην δράση για τους Γκαγκανάτσιο Αθανάσιο, Μιμίκο Μιχάλη και Κόκκινο Δημήτρη που φεύγοντας από τον Λαγκαδά είπαν να βγούν μια φωτό πάνω στο βάθρο και να πάρουν και κάποιο αναμνηστικό να έχουν να θυμούνται την επιστροφή τους. Οι χρόνοι τους ήταν πολλοί αξιόλογοι και μάλλον πρέπει να προβλημάτισαν πόλους νεότερους αναβάτες. Τέταρτος Ο Μανώλης Νανάκος που και φέτος πανταχού παρών, πέμπτος ο Σταμάτης Δημήτρης και έκτος ο Βασίλης Κακιούσης.

ΕΝ και ΕΥ. Νικητής ο Σφιναρολάκης Αρτέμης με δεύτερο τον Μπάκα Δημήτρη άτυχος ο Ρομπόλης Γιώργος που βρισκόταν κοντά στο ρυθμό του Σφηναρολάκη αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει την προσπάθεια του.

Αποτελέσματα Ειδικών.

ENDURO Π.Π.Ε. 1

EXTREME MAKINA Π.Π.Ε. 1

ENDURO Π.Π.Ε. 2

EXTREME MAKINA Π.Π.Ε.2

ENDURO Π.Π.Ε. 3

EXTREME MAKINA Π.Π.Ε. 3

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ε1 Π.Π.Ε.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ε2 Π.Π.Ε.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ε3 Π.Π.Ε.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΝ Π.Π.Ε.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕS Π.Π.Ε.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ  &  Εδώ  &  Εδώ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.